🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️
🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️
Bodypump træning, blog læs her - Maxis.dk

Hvorfor er Bodypump træning godt?

Bodypump er en populær form for træning, der involverer brugen af en vægtstang og en række forskellige vægtskiver. Træningsformen er designet til at forbedre styrken, udholdenheden og muskeltonen i hele kroppen. Der er flere grunde til, hvorfor træning med et Bodypump sæt kan være en fantastisk måde at forbedre din krop på. Se Bodypump udstyr her

 1. Forbedrer muskelstyrken Bodypump involverer en række forskellige øvelser, der fokuserer på at styrke musklerne i hele kroppen. Ved at anvende vægtstangen og vægtskiverne kan du gradvist øge belastningen og udfordre dine muskler mere og mere over tid. Dette kan resultere i øget muskelstyrke og toning i hele kroppen.

 2. Forbedrer udholdenheden Bodypump øvelser er kendt for at være højintense, og træningen fokuserer på gentagne reps med lavere vægt. Dette kan hjælpe med at øge din udholdenhed og forbedre dit kardiovaskulære system. Som du fortsætter med træningen, vil du opleve en forbedring af din krops evne til at udføre mere fysisk krævende aktiviteter over længere perioder.

 3. Forbrænder kalorier og taber fedt Bodypump træning er også kendt for at være en effektiv måde at forbrænde kalorier og tabe fedt på. Træningen involverer en kombination af styrkeøvelser og kardio, der hjælper med at øge dit stofskifte og forbrænde fedt. Dette kan hjælpe dig med at opnå en mere tonet og slankere krop.

 4. Øger knogletætheden Bodypump træning kan også hjælpe med at øge knogletætheden og reducere risikoen for osteoporose. Øvelserne involverer belastning på knoglerne, hvilket kan hjælpe med at styrke dem over tid. Dette kan være særligt gavnligt for ældre voksne, der er i øget risiko for knogleskørhed.

 5. Øger motivationen og træningslysten En anden fordel ved træning med et Bodypump sæt er, at det kan hjælpe med at øge motivationen og træningslysten. Træningen er både udfordrende og varieret, hvilket kan gøre den mere sjov og interessant. Derudover giver det at træne med andre en følelse af samhørighed og fællesskab, hvilket kan motivere dig til at fortsætte med træningen over tid.

DØDLØFT TRÆNINGSØVELSE
MED VÆGTSTANGSSÆT

Samlet set kan træning med et Bodypump sæt være en effektiv måde at forbedre din krop på. Ved at øge muskelstyrken, udholdenheden, forbrænde kalorier og fedt, øge knogletætheden og øge motivationen, kan du opnå en sundog stærk krop. Det er vigtigt at huske, at det er vigtigt at have en god teknik, når du udfører øvelserne, for at undgå skader. Derfor er det altid en god idé at starte med en mindre vægt og øge gradvist, når du har mestret øvelserne korrekt. Derudover bør du altid varme op ordentligt og strække ud efter træning, for at undgå skader og stivhed i musklerne.

Køb vores Bodypump Sæt 20 KG fra NORDIC POWER her.

Hvis du er på udkig efter en træningsform, der kan give dig en helkrops træning og samtidig være sjov og udfordrende, kan træning med et Bodypump sæt være en fantastisk mulighed for dig. Prøv det af i et fitnesscenter, eller invester i et sæt til hjemmetræning, og oplev de mange fordele ved Bodypump træning.

Et Bodypump sæt består af en stang på 140 cm, samt et sæt klemmer der holder vægtskiverne fast på vægtstangen på 2,5 kg.

Derudover 6 Bodypump vægtskiver i jern, beklædt med gummi i forskellige farver.

 • 2 vægtskiver a 1.25 kg.
 • 2 vægtskiver a 2.50 kg.
 • 2 vægtskiver a 5-00 kg.
 • Sætter vejer i alt 20.00 kg.

Der kan tilkøbes flere skiver i alle vægtklasser, samt i den tunge 10 kg. vægtskive. Denne skive er yderst populær, da du kan få Bodypump sættet op på 40 kg. 

Se alle Pump sæt og Bodypump udstyr her.

UPRIGHT ROW MEDBODYPUMP SÆT - VÆGTSTANGSSÆT

Bodypump træning er effektive styrkeøvelser der øger din generelle fysiske form / velvære gennem.

 • Bedre kondition
 • Større styrke
 • Stærkere core
 • Øget kalorieforbrænding
 • Muskulær udholdenhed
 • Større fleksibilitet
 • Større mobilitet
 • Bedre kropsholdning
 • Kortere restitutionstid 
 • Bedre balance
 • Reducere stress og fremmer din mentale sundhed
 • Du får et yngre sind ved at være i bedre fysisk form
 • Alt dette giver også et bedre selvværd 

Bodypump øvelser:

 1. Squats
 2. Chest Press
 3. Deadlifts
 4. Bent-Over Rows
 5. Shoulder Press
 6. Biceps Curls
 7. Triceps Extensions
 8. Lunges
 9. Calf Raises
 10. Push-Ups
 11. Clean and press
 12. AB training

Køb vores Bodypump Sæt 40 KG. Fra NORDIC POWER med 2 x 10 KG Lilla vægtskiver her.

Køb vores Bodypump Sæt 40 KG. Fra NORDIC POWER med 2 x 10 KG Sorte vægtskiver her.

Der findes et utal af andre øvelser, dette er blot et udpluk af de mest kendte.

Se øvelser af Bodypump træning her på vores YOUTUBE KANAL

Rigtig god træning.

Mvh. Teamet i Maxis.dk

Jesper Funck

Vi har skrevet nogle Blogs / Artikler om træning, træningsøvelser samt lavet en masse træningsvideoer til dig. Der kommer løbende nyt træningsudstyr og tilhørende træningsvideoer. Alle Træningsvideoer er udført af enten Personlige Trænere eller Fysioterapeuter, så du kan rolig følge deres træning. Vi håber du vil lade dig inspirerer og at du kommer godt i gang med din egen træning. Du finder altid gode tilbud på træningsudstyr her på Maxis.dk og er du i tvivl, så ring endelig til os. Rigtig god træning. De stærkeste hilsener fra Jesper Funck

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilbage til blog

Relevante Produkter