Træningsudstyr, Hjemmetræning, Køb Billigst Her - Maxis.dk

Træningsudstyr til hjemmetræning

Hjemmetræning har aldrig været mere populært end nu, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med det rette udstyr kan du opnå super resultater. Hos Maxis.dk har vi samlet de 5 bedste produkter til hjemmetræning.

- Træningsmåtte.

En træningsmåtte er et absolut must-have, når det kommer til hjemmetræning. Vores anbefaling er Nordic Power Træningsmåtten, der er lavet i en tyk og lækker kvalitet på hele 1.5 cm, som sørger for at du ligger godt! Køb den HER.

- Sjippetov Sort med Kuglelejer - Fra NORDIC POWER®

Sjipning er en fantastisk måde at forbrænde kalorier. Sjippetovet fra Nordic Power er udstyret med kuglelejer, som gør det super nemt og behageligt for dig! Køb det HER.

- Foam Roller.

Efter en hård træning er det vigtigt at strække godt ud og massere dine muskler. Derfor er vores Foam Roller et must have! Vælg mellem flere farver og størrelser. Køb dine Foam Rollers Her.

- Bodypump Sæt PRO 20 Kg - Fra NORDIC POWER®

Hvis du ønsker at træne muskler derhjemme, er et Bodypump-sæt et super godt valg! Nordic Power Bodypump Sæt PRO 20 kg giver dig mulighed for at træne hele kroppen med du kan træne mange forskellige øvelser som f.eks. squats, lunges, og bænkpres. Køb det HER.

- Massagepistol.

Efter en lang og god træning er en massagepistol noget af det bedste. Du kan massere lige netop der hvor du mærker behov for det! Køb vores Best Seller Massagepistol Mini HER.

Følg med på vores Youtube kanal, der finder du mange gode og inspirende træningsvideoer med vores træningsudstyr - Klik HER

Husk du altid får en lækker gave med gratis ved køb over 299,- 
Ved køb over over 299, - Får du dette sæt Booty Bands 5 pak, med Gratis.
Når du køber for 999,- så ændres gave til et sæt Høretelefoner, du får Gratis.

Tilbage til blog