Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her
Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her Udendørstræning ➡️ Klik her
NORDIC POWER® TRÆNINGSUDSTYR

NORDIC POWER® TRÆNINGSUDSTYR

TRÆNINGSUDSTYR FRA NORDIC POWER ®

Hvad er NORDIC POWER? 

NORDIC POWER® er et vareregistreret 100% Dansk ejet Brand.

Et Fitness Brand, der sælger Træningsudstyr, Yogaudstyr, Træningstøj og Fitnessudstyr fra NORDIC POWER.
Træningsudstyr fra NORDIC POWER, gennemgår en ekstra kvalitets kontrol ved produktionen, hvilket sikrer os at kvaliteten er 100% i orden.

Vi har desuden stor fokus på at prisen er holdt nede uden at gå kompromis med kvaliteten. Vi er faktisk så sikre på prisen, at her hos Maxis.dk giver vi en prisgaranti på alt træningsudstyr fra NORDIC POWER. 
Hvad betyder denne prisgaranti så? Den betyder at finder du træningsudstyr fra NORDIC POWER billigere et andet sted, så giver vi dig varen helt gratis!

Her følger lidt info om hvert produkt, anvendelses muligheder, fordele og nogle træningsøvelser. Samt links til Træningsvideoer med Træningsudstyret.

- BODYPUMP SÆT PRO 20 KG. 

Dette Bodypump Sæt Pro hører til i kategorien Bestsellers. Det skyldes fordi du kan træne hele kroppen hjemme. Det kan justeres fra 2.5-20 kg. Det betyder masser af muligheder for rigelig modstand til de mange træningsøvelser.
Pump Sættet her bruges af både mænd og kvinder, samt det er at finde i de fleste klubber, foreninger og fitnesscentre i hele landet.
Har du behov for mere vægt, kan der tilkøbes flere vægtskiver til sættet.

Se Bodypump Sæt Pro 20 kg. Her.
Se alle Bodypump Sæt Pro og Bodypump Vægtskiver her.

Lidt fordele ved at træne hjemme med Bodypump Sæt Pro.
 1. Bekvemmelighed: Træning derhjemme med et Bodypump sæt giver dig mulighed for at træne på dine egne betingelser. Du behøver ikke at rejse til et fitnesscenter eller vente på ledige maskiner. Dette sparer tid og gør det lettere at inkorporere træning i din daglige rutine.

 2. Fleksibilitet: Du kan træne når som helst, der passer dig bedst. Uanset om det er tidligt om morgenen, sent om aftenen eller i løbet af dagen, kan du tilpasse din træning til din tidsplan.

 3. Variation: Bodypump træningssæt inkluderer normalt vægte i forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at variere intensiteten af din træning. Du kan gradvist øge vægten, når du bliver stærkere, og tilpasse din træning til dine individuelle mål.

 4. Privatliv og komfort: Træning derhjemme giver dig mulighed for at træne i dit eget tempo uden frygt for bedømmelse eller følelsen af at blive iagttaget. Dette kan være særligt gavnligt for dem, der føler sig ubehagelige ved at træne i offentligheden.

 5. Langsigtet besparelse: Mens det kan kræve en investering at købe Bodypump sættet og andet udstyr, vil du over tid spare penge i forhold til medlemskaber i fitnesscentre eller fitnessklasser. Du behøver heller ikke at bruge penge på transport eller parkering.

  Se Træningsøvelse Dødløft med Bodypump Sæt Pro Fra NORDIC POWER Her.


- TRÆNINGSMÅTTE FRA NORDIC POWER®

En Træningsmåtte fra NORDIC POWER, er altid i en Tyk og Lækker kvalitet. Alle Træningsmåtter fra NORDIC POWER er 1,5 cm tykke, 183 cm lange og 61 cm bredde, samt en vægt på ca. 1400 gram. Den fåes i flere forskelige farver, men alle er i samme høje kvalitet. 

En Træningsmåtte er det træningsudstyr alle bør have, og det er nok det første som de fleste mennesker anskaffer sig. Den er brugbar i alle afskygninger indenfor sport og træning. Gulvøvelser, udstrækning, meditation, mavetræning, lendetræning og meget meget mere.

Køb Træningsmåtte Sort fra NORDIC POWER her

 Lidt fordele hvorfor du skal anskaffe dig en træningsmåtte.

 1. Komfort og Støtte: Træningsmåtter er designet til at give en polstret og behagelig overflade at træne på. De absorberer stød og reducerer belastningen på dine led, hvilket gør det mere behageligt at udføre øvelser som strækøvelser, yoga og maveøvelser. Dette kan bidrage til at forhindre ubehag eller skader under træningen.

 2. Hygiejne: En egen træningsmåtte giver dig kontrol over hygiejnen under træningen. Du kan rengøre og vedligeholde din måtte regelmæssigt, hvilket minimerer risikoen for bakterieophobning og ubehagelige lugte, der kan opstå på fælles fitnesscentermåtter.

 3. Fleksibilitet: Med en træningsmåtte kan du træne næsten overalt. Du behøver ikke at være begrænset til at træne kun i fitnesscentre eller hjemme. Du kan tage din måtte med ud i parken, på stranden eller til en træningsklasse, hvilket øger din træningsfleksibilitet.

 4. Balance og Stabilitet: Træningsmåtter giver en jævn og stabil overflade, hvilket er vigtigt for øvelser, der kræver balance og stabilitet, som f.eks. pilates eller visse yogaøvelser. Måtten hjælper med at forhindre, at du glider eller mister fodfæstet, hvilket gør det lettere at udføre disse øvelser korrekt og effektivt.

En træningsmåtte kan være en alsidig og nyttig tilføjelse til din træningsudstyrssamling, og den kan bidrage til at forbedre din træningsoplevelse og resultater.

Se Træningsøvelse med Træningsmåtte Her.

- FOAM ROLLER FRA NORDIC POWER®

Foam roller fra NORDIC POWER kommer i flere materialer, længder og farver.
Ens for dem alle er de kan afhjælpe muskelsmerter, men også bruges som træningsredskab til at udfordre dig. 
Se inspirations videoer med FOAM ROLLER træningsøvelser her
Se Push Up Træningsøvelse på FOAM ROLLER her

Forskellen på materialer og længder.
Den hårde FOAM ROLLER er i et hårdt ABS Plastrør med hård EVA formet skum. Denne foam roller er den mest anvendte. Den findes i 30 og 60 CM. 

Så er der FOAM ROLLER i EPP skum, den er lidt blødere og kan med fordel bruges af folk der er meget øm, sensitive muskler eller overvægtige. Denne FOAM ROLLER, kommer også i 30 og 60 CM.

Se alle FOAM ROLLER fra NORDIC POWER her

Fordele ved brug af en FOAM ROLLER fra NORDIC POWER

Brugen af en foam roller som en del af din træningsrutine eller restitution kan have flere fordele for din krop og muskler. Her er seks fordele ved at bruge en foam roller:

 1. Muskelafspænding: Foam Roller, også kendt som selv-myofascial release, kan hjælpe med at løsne stramme muskler og fjerne muskelspændinger. Ved at rulle over musklerne kan du reducere muskelstivhed og øge blodcirkulationen, hvilket kan lindre muskelsmerter og øge bevægeligheden.

 2. Forbedret fleksibilitet og bevægelighed: Regelmæssig brug af en foam roller kan forbedre din fleksibilitet ved at bryde ned eventuelle bindevæv og arvæv, der begrænser bevægelsen. Dette kan gøre det lettere at udføre øvelser korrekt og reducere risikoen for skader.

 3. Rehabilitering og restitution: Foam Roller kan være en effektiv del af rehabiliteringsprocessen efter skader. Det kan hjælpe med at løsne stramme muskler og forbedre blodgennemstrømningen til det beskadigede område, hvilket fremmer helingsprocessen.

 4. Smertelindring: Brug af en foam roller kan hjælpe med at lindre muskelsmerter og ømhed. Dette kan være særligt nyttigt efter intens træning eller fysisk aktivitet.

 5. Forbedret kropsbevidsthed: Foam Roller kræver opmærksomhed på din kropsposition og teknik. Dette kan hjælpe med at øge din kropsbevidsthed og forbedre din kropsjustering under træningen, hvilket kan reducere risikoen for skader.

 6. Øget blodcirkulation: Når du ruller over musklerne, øger du blodcirkulationen til det pågældende område. Dette kan hjælpe med at reducere hævelse og betændelse i musklerne og fremme hurtigere restitution.

- KETTLEBELL FRA NORDIC POWER®

Kettlebell fra NORDIC POWER er alle i Sort hård plast med cementfyld. Disse kettlebell er kun egnet til hjemmetræning da hvis den droppes mod gulvet mange gange, så smuldrer cementen med tiden. De er prisvenlige, så her kan alle være med, for ofte skal du bruge 2 stk. til din træning.

Se alle kettlebell fra NORDIC POWER her.

Se Træningsøvelser Thrusters med Kettlebell fra NORDIC POWER her

Se Træningsøvelse Kettlebell Swing med Kettlebell Fra NORDIC POWER her.

Køb Vores mest solgte Kettlebell 12 kg. Fra NORDIC POWER her

At træne med kettlebell derhjemme kan have mange fordele.

 1. Fleksibilitet: Du kan træne med kettlebell når som helst, der passer dig bedst, uden at skulle overholde fitnesscentrets åbningstider. Dette giver dig stor fleksibilitet til at tilpasse din træning til din tidsplan.

 2. Pladsbesparende: Kettlebells er kompakte og kræver kun en lille mængde plads til opbevaring. Dette gør dem ideelle til hjemmebrug, især hvis du har begrænset plads til træningsudstyr.

 3. Hele krops træning: Kettlebell øvelser involverer normalt flere muskelgrupper på én gang, hvilket giver dig mulighed for at træne hele kroppen effektivt. Dette kan spare tid og hjælpe med at opbygge styrke og udholdenhed på en mere funktionel måde.

 4. Cardio og styrke kombineret: Mange kettlebell øvelser kombinerer både styrketræning og kardio. Dette kan hjælpe med at forbrænde kalorier, forbedre konditionen og opbygge muskler på samme tid.

 5. Variation: Der er et stort udvalg af kettlebell-øvelser, der kan tilpasses til forskellige træningsmål og niveauer. Dette giver dig mulighed for at variere din træning og undgå træningsmonotoni.

 6. Fokus på kropsstabilitet: Kettlebell øvelser kræver ofte aktivitet fra kropsstabiliserende muskler og kernen (core). Dette kan hjælpe med at forbedre din kropsbalance og stabilitet, hvilket er vigtigt for daglige aktiviteter og skadesforebyggelse.

 7. Økonomisk: Kettlebells er relativt overkommelige og enkeltstående træningsredskaber, så de kræver ikke en stor investering. Du kan gradvist tilføje kettlebells med forskellige vægte, når din styrke stiger.

 8. Selvmotivation: Træning derhjemme med kettlebells giver dig mulighed for at træne i et komfortabelt og privat miljø. Dette kan øge din motivation, da du undgår eventuel usikkerhed eller sociale pres, der kan opstå i et fitnesscenter.

Se alle Kettlebell fra NORDIC POWER her.  

- BOSU BOLD FRA NORDIC POWER®

Balance Bold eller BOSU BOLD, et træningsredskab om alle burde prøve at stifte bekendskab med. Den har så mange muligheder, for både styrketræning, balancetræning, koordinationstræning, core træning og genoptrænning. Det er flad plade og en halv bold på på. Den kan vende på begge måder og hver sin side kan noget forskelligt. 
Vi har 2 størrelser BOSU BOLDE her på Maxis.dk, den store BOSU BOLD på 58 cm i diameter, og den lidt mindre model på 46 cm i diameter. Fælles for begge BOSU BOLD - Balance Bolde er der medfølger en fodpumpe og 2 exertubes.

Balance bold - BOSU BOLDE kan have forskellige overflader. En smooth overflade som 58 cm BOSU BOLD har, og den nubret overflade som BOSU BOLD 46 cm har. Overfladen der er nubret, kan kun mærkes når du ligger på ryggen på BOSU BOLDEN. Udseendet kunne tyde på den havde en masserende effekt, eller give et bedre greb når du laver push ups på den, men det har den ikke. 

Se Balance Bold - BOSU BOLD 58 cm. Her
Se Balance Bold - BOSU BOLD 46 cm. Her.

Træning med en BOSU BOLD kan være effektiv af flere grunde. Her er nogle fordele ved at inkludere BOSU BOLDEN i din daglige træning:

 1. Forbedret balance: Træning på en BOSU BOLD udfordrer din balance, hvilket hjælper med at styrke dine muskler og stabilisatorer. Dette er især nyttigt for ældre voksne eller personer, der arbejder på genopretning efter skader.

 2. Kerne styrkelse: Mange øvelser på BOSU BOLD - Balance Bold involverer din kerne muskulatur, da du skal stabilisere din krop under bevægelser. Dette hjælper med at opbygge en stærkere og mere stabil kerne.

 3. Øget kropsbevidsthed: Brugen af en BOSU BOLD - Balance Bold kræver, at du er opmærksom på din kropsholdning og bevægelse, hvilket kan øge din kropsbevidsthed og hjælpe med at forbedre din holdning.

 4. Fleksibilitet og mobilitet: Mange BOSU BOLD øvelser involverer strækning og rækkevidde af bevægelse, hvilket kan hjælpe med at forbedre din fleksibilitet og mobilitet over tid.

 5. Styrkelse af underkroppen: Mange øvelser på BOSU BOLD - Balance Bold arbejder specifikt med musklerne i benene og balderne, hvilket kan hjælpe med at opbygge styrke i disse områder.

 6. Forbedret koordination: Træning på en BOSU Bold - Balance Bold kræver præcision og koordination mellem muskelgrupper. Dette kan hjælpe med at forbedre din generelle koordinationsevne.

 7. Variation i træningen: BOSU bolden giver dig mulighed for at tilføje variation til din træning rutine, hvilket kan forhindre træningsrutine og forhindre træningsmonotoni.

 8. Integreret helkropstræning: Mange BOSU øvelser arbejder på tværs af flere muskelgrupper på én gang, hvilket giver en helkropstræningseffekt, der kan spare tid i forhold til isolerede øvelser.

 - HÅNDVÆGTE FRA NORDIC POWER®

Vi har forskellige håndvægte her på Maxis.dk 
De populære Justerbare håndvægte fra  1-15 kg, som du kan justere til hele 5 forskellige håndvægte i én. Det er et af vores BestSeller produkter. Se dem her.

Så er der faste håndvægte i sorte, de er fra 1-5 kg, og har cement fyld, beklædt med hård plast. Disse er meget prisvenlige og kun til hjemmebrug pga. de ikke tåler drop til gulv. 

Skal du have en håndvægt der ikke svigter, så har vi Håndvægt Pro, med solide vægtskiver i jern med skridsikker gummibelægning, massiv håndvægtstang og 2 fjerderlåse. Disse Håndvægte Pro Fra NORDIC POWER, fåes i 2 størrelser og er begge Ø 30 mm.

Se Håndvægt Pro 12 kg her.
Se Håndvægt Pro 14.5 kg her.

Træning med justerbare håndvægte derhjemme har flere fordele, der gør det til en effektiv og praktisk måde at opnå dine træningsmål på. Her er fem fordele ved at træne med justerbare håndvægte derhjemme:

 1. Fleksibilitet og bekvemmelighed: Justerbare håndvægte giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser derhjemme uden at skulle besøge et fitnesscenter. Du kan tilpasse vægten til dine evner og træningsmål, og du behøver ikke vente i kø eller bekymre dig om åbningstider.

 2. Spar plads: Justerbare håndvægte er pladsbesparende, da de erstatter flere separate vægte. Dette gør det lettere at opbevare og træne i mindre rum.

 3. Variation: Med justerbare håndvægte kan du ændre vægten i små trin, hvilket gør det nemt at tilpasse din træning til din styrkeniveau og gradvist øge udfordringen. Dette hjælper med at forhindre træningsrutine og skaber variation i dine træningsprogrammer.

 4. Helkropstræning: Du kan udføre en bred vifte af øvelser med justerbare håndvægte, hvilket gør det muligt at træne alle de større muskelgrupper i kroppen. Dette hjælper med at opnå en effektiv helkropstræning.

 5. Økonomisk overkommelighed: Mens den indledende investering i justerbare håndvægte kan være lidt højere end at købe enkeltvægte, kan det over tid spare dig penge, da du ikke behøver at købe flere forskellige vægte, når du øger din styrke.

Se alle typer Håndvægte fra NORDIC POWER her.

 

 

 

 

 

Jesper Funck

Vi har skrevet nogle Blogs / Artikler om træning, træningsøvelser samt lavet en masse træningsvideoer til dig. Der kommer løbende nyt træningsudstyr og tilhørende træningsvideoer. Alle Træningsvideoer er udført af enten Personlige Trænere eller Fysioterapeuter, så du kan rolig følge deres træning. Vi håber du vil lade dig inspirerer og at du kommer godt i gang med din egen træning. Du finder altid gode tilbud på træningsudstyr her på Maxis.dk og er du i tvivl, så ring endelig til os. Rigtig god træning. De stærkeste hilsener fra Jesper Funck

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilbage til blog