🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️
🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️
Bestseller - Kettlebell - Bodypump Sæt - Vægtstangssæt - Træningsmåtter

BESTSELLER TRÆNINGSUDSTYR

Her kan du læse om vores Bestseller, vi har samlet en oversigt over vores  bedst sælgende varer. Vi har også skrevet en lille tekst om hvert træningsudstyr, fordele, samt hvilke varer der passer godt til lige netop den varer.

Træningsudstyret er listet op i vilkårlig rækkefølge, for at du ikke skal købe den bedst sælgende vare, bare fordi andre vælger den. Så bliv inspireret af vores Bestsellers og find lige det træningsudstyr du står og mangler.


 • KETTLEBELL FRA NORDIC POWER,

 • Kettlebell 12 kilo og 8 kilo er favoritterne blandt alle vægtklasser.

  Kettlebell træning:

  En Vej til Sundhed og Styrke for Alle.
  I en travl verden, hvor tiden ofte er en knap ressource, søger mange efter effektive træningsmetoder, der kan give dem maksimalt udbytte på kort tid. En træningsform, der har vundet enorm popularitet de seneste år, er kettlebell-træning. Kettlebellen er en simpel, men alsidig vægt, der har eksisteret i århundreder. I denne artikel vil vi udforske, hvorfor alle bør træne med kettlebell, og hvordan denne træningsmetode kan være til gavn for både begyndere og erfarne atleter.

  Hvorfor træne med Kettlebell?

  Kettlebell træning er ikke kun en trend; det er en effektiv og alsidig træningsmetode, der kan gavne alle uanset alder og fitnessniveau. Her er nogle af de vigtigste grunde til, at alle bør overveje at inkludere kettlebell-træning i deres træningsrutine:

  1. Styrke og Muskelforøgelse, med kettlebell træning.
  2. Forbedret Kondition med kettlebell øvelser.
  3. Fleksibilitet og bevægelighed med kettlebell øvelser.
  4. Tidsbesparende træning ved hjemmetræning med kettlebell.
  5. Forbrænd Kalorier og Fremmer vægttab, når du træner med kettlebell.
  6. Øger udholdenhed ved kettlebell øvelser.
  7. Du kan træne overalt og kræver minimalt udstyr og plads.
  8. Forbedret Balance og Koordination med kettlebell træning.

  Køb Kettlebell 12 kg i Sort Støbejern med Sort Vinyl fra NORDIC POWER her.

  Køb kettlebell 8 kg, i Sort Støbejern med Sort Vinyl fra NORDIC POWER her.

  Se alle tilbud på kettlebell fra NORDIC POWER her, vi sender dine kettlebell hver dag!

   

 • BODYPUMP SÆT - VÆGTSTANGSSÆT FRA NORDIC POWER.

 • Hos Maxis.dk finder du et stort udvalg af Bodypump Sæt - Vægtstangssæt, i flere prisklasser og kvaliteter. 


  Vores absolutte favorit Bodypump Sæt  - Vægtstangssæt er 40 kg PRO, som både fås med Sorte eller Lilla 10 kg, Bodypump Vægtskiver.

  Køb Bodypump Sæt - Vægtstangssæt Pro 40 kg med Lilla vægtskiver her.
  Køb Bodypump Sæt - Vægtstangssæt Pro 40 kg med Sorte vægtskiver her.


  Disse Bodypump Sæt PRO findes også i 20 og 30 kg, køb dem på tilbud her.

  Bodypump Sæt - Vægtstangssæt 20 kg PRO - Klik her.
  Bodypump Sæt - Vægtstangssæt 30 kg PRO - Klik her.


  Derudover har vi et lidt billigere Bodypump Sæt, som kun er til hjemmetræning, de fås i 20, 30 og 35 kg vægtklasser. Køb dem her.


  Styrketræning med et Bodypump sæt - Vægtstangssæt: 

  Den ultimative vej til en stærkere, sundere krop.

  Styrketræning er en af de mest effektive måder at forbedre din fysiske sundhed på. En stærk krop ikke kun ser godt ud, men det forbedrer også din generelle velvære og sundhed. Et Bodypump sæt - Vægtstangssæt, også kendt som et vægtstangssæt, er en fremragende måde at komme i gang med styrketræning. I denne artikel vil vi udforske, hvorfor alle, uanset alder eller køn, har gavn af at styrketræne med et Bodypump sæt - Vægtstangssæt

  1. Forbedret muskelstyrke med Bodypump sæt - Vægtstangssæt træning.
  2. Øget stofskifte og fedttab  med Bodypump sæt - Vægtstangssæt træning.
  3. Forbedret knoglestyrke  med Bodypump sæt - Vægtstangssæt træning.
  4. Forbedret kropsholdning og kropsfunktion med Bodypump sæt - Vægtstangssæt øvelser.
  5. Stressreduktion og forbedret mental sundhed
  6. Øget selvtillid og selvværd med Bodypump træning.
  7. Reduktion af skader og forbedret sportslig præstation.
  8. Fleksibilitet og mobilitet og øget livskvalitet.

  Se mange træningsvideoer her på Maxis.dk Youtube kanal.

 • TRÆNINGSMÅTTER TYKKE OG LÆKRE FRA NORDIC POWER

 • Hos Maxis.dk finder du mange slags træningsmåtter, i forskellige farver, men ens for dem alle, er de er tykke og lækre som en god træningsmåtte bør være. Alle træningsmåtter har disse mål: 183x61x1,5 cm. Køb dine træningsmåtter på tilbud her.

  Træningsøvelser på en træningsmåtte: 

  En vej til bedre sundhed og trivsel for alle aldre:
  At opretholde en aktiv livsstil er afgørende for vores fysiske og mentale sundhed. Uanset alder er træningsøvelser en vigtig del af denne livsstil. En træningsmåtte kan være en uundværlig ledsager i denne rejse, da den tilbyder en bred vifte af øvelser, der gavner alle aldersgrupper. I denne artikel vil vi udforske, hvorfor træningsøvelser på en træningsmåtte er så gavnlige, uanset om du er ung eller gammel.

  Sundhedsmæssige fordele ved træningsmåtte øvelser

  • Styrke og balance: Uanset alder er styrke og balance afgørende for at opretholde en aktiv livsstil. Mange træningsmåtte øvelser fokuserer på at opbygge coretræning og forbedre balancen. For ældre voksne kan dette bidrage til at reducere risikoen for fald og skader, mens det for yngre mennesker kan øge præstationen i sport og daglige aktiviteter.
  • Fleksibilitet og mobilitet: Træningsmåtte øvelser involverer ofte strækøvelser, der hjælper med at forbedre fleksibilitet og mobilitet. Dette er især vigtigt med alderen, da vores led og muskler kan blive stive og miste bevægelighed. For yngre personer kan det bidrage til at forhindre skader og forbedre præstationen i forskellige sportsgrene.
  • Stressreduktion og mental velvære: Træning på en træningsmåtte kan også have betydelige fordele for mental sundhed. Regelmæssig træning frigiver endorfiner, der hjælper med at reducere stress og forbedre humøret. Dette er lige så vigtigt for folk i alle aldre, da stress er en udfordring, der påvirker os alle.
  • Vægtkontrol og metabolisk sundhed: Ved at inkludere træningsmåtte øvelser som en del af ens fitness rutine kan man hjælpe med at kontrollere kropsvægten og forbedre metabolisk sundhed. Dette er relevant for både yngre mennesker, der ønsker at bevare en sund vægt, og ældre voksne, der ønsker at forhindre vægtøgning og relaterede sundhedsproblemer.
  • Smertelindring og forebyggelse: Træningsmåtte øvelser kan være særligt gavnlige for folk, der lider af kroniske smerter eller ønsker at forebygge smerteproblemer. Øvelserne kan styrke dine muskler og forbedre din kropsholdning, hvilket kan mindske smerte og forhindre yderligere skader.

  Træningsmåtte øvelser for børn og unge

  Træningsmåtte øvelser er ikke kun for voksne.

  De har også en bred vifte af fordele for børn og unge.

  • Udvikling af grundlæggende færdigheder: For børn er træningsmåtte øvelser en fremragende måde at udvikle grundlæggende motoriske færdigheder på. Dette inkluderer at lære at rulle, kravle, sidde og stå. Disse færdigheder er afgørende for den senere fysiske udvikling.
  • Styrke og krops skabelse: Unge, der deltager i træningsmåtte øvelser, kan udvikle styrke og en sund kropssammensætning. Dette kan hjælpe med at forebygge overvægt og relaterede sundhedsproblemer og bidrage til at opbygge selvtillid.
  • Mentalt velvære: Træningsmåtte øvelser kan også hjælpe børn og unge med at udvikle god mental sundhed. Regelmæssig træning kan reducere symptomer på angst og depression, og det kan lære dem sunde vaner, der vil tjene dem godt gennem hele livet.
  • Sociale færdigheder: Gruppe træningsmåtte øvelser kan også være en fantastisk måde for børn at udvikle sociale færdigheder. De lærer at samarbejde, dele og kommunikere med andre i en sjov og støttende atmosfære.

  • Køb Træningsmåtte Sort Fra NORDIC POWER her.
  • Køb Træningsmåtte Lilla Fra NORDIC POWER her.
  • Køb Træningsmåtte Pink Fra NORDIC POWER her.

  Se alle gode tilbud på Træningsmåtte her.

   

  Jesper Funck

  Vi har skrevet nogle Blogs / Artikler om træning, træningsøvelser samt lavet en masse træningsvideoer til dig. Der kommer løbende nyt træningsudstyr og tilhørende træningsvideoer. Alle Træningsvideoer er udført af enten Personlige Trænere eller Fysioterapeuter, så du kan rolig følge deres træning. Vi håber du vil lade dig inspirerer og at du kommer godt i gang med din egen træning. Du finder altid gode tilbud på træningsudstyr her på Maxis.dk og er du i tvivl, så ring endelig til os. Rigtig god træning. De stærkeste hilsener fra Jesper Funck

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilbage til blog