🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️
🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️ 🏋️‍♀️ LIGE NU! FRAGT FRA KUN 19,- 🏋️‍♂️
Guide til Træningsudstyr, Fitness Udstyr fra NORDIC POWER

Guide til træningsudstyr

Ultimativ guide til træningsudstyr fra NORDIC POWER, samt træningsvideoer med det træningsudstyr du finder her på maxis.dk

Vi vil her gennemgå en stor del af det træningsudstyr du kan købe her på shoppen, samt anbefale nogle effektive træningsøvelser med det fitness udstyr der bliver beskrevet. Der vil også være masser af træningsvideoer til inspiration til din hjemmetræning, udført af personlige trænere og Fysioterapeuter.

Hvorfor træne hjemme med træningsudstyr fra NORDIC POWER?

Hjemmetræning med træningsudstyr har flere fordele, som gør det til et tiltalende alternativ til traditionel træning i et fitnesscenter. Her er nogle af de primære fordele:

 1. Fleksibilitet: Du kan træne når som helst, der passer dig, uden at skulle tilpasse dig fitnesscentrets åbningstider. Dette er særligt nyttigt for dem med travle skemaer eller forældre, der har brug for at være hjemme.

 2. Tidsbesparelse: Du sparer tid ved ikke at skulle transportere dig til og fra et fitnesscenter. Dette kan gøre det nemmere at integrere træningen i din daglige rutine.

 3. Ingen ventetid på udstyr: I et hjemmefitnessrum er du ikke nødt til at vente på, at udstyr bliver ledigt, hvilket kan gøre din træning mere effektiv og mindre frustrerende.

 4. Økonomisk besparelse på lang sigt: Selvom der kan være en initial investering i udstyr, kan hjemmetræning på lang sigt spare dig for penge, da du undgår løbende medlemskabsgebyrer til et fitnesscenter.

 5. Familie involvering: Hjemmetræning giver mulighed for at involvere familien i træningsaktiviteter, hvilket kan være en sjov og sund måde at tilbringe tid sammen på.

Træningsmåtte fra NORDIC POWER.

Det vigtigste træningsudstyr du bør anskaffe dig som det første, er en god tyk træningsmåtte. Når du køber en træningsmåtte er det vigtigt du kigger på tykkelsen, en god tyk træningsmåtte giver god støtte til dine træningsøvelser med træningsudstyret. En tyk træningsmåtte skåner også din ryg mod gulvet, når du eks. Laver Core træningsøvelser, strækker ud, mediterer eller rygøvelser. En træningsmåtte fra NORDIC POWER er 1,5 cm tyk, giver god støtte i alle dine træningsøvelser. 

En god træningsmåtte bruges stort set i alle træninger, opvarmning, genoptræning, udstrækning, meditation osv. Hvilket også er derfor du skal købe en god tyk træningsmåtte fra NORDIC POWER.

Core træning på en træningsmåtte.

 Vægtstangssæt fra NORDIC POWER

Et vægtstangssæt fra NORDIC POWER er et af vores bestseller træningsudstyr. Her har du muligheden for at træne hele kroppen, da du nemt kan ændre på vægten til de mange forskellige træningsøvelser, samt tilkøbe flere vægtskiver jo stærkere du bliver. 

Komplet Kropstræning med et Vægtstangssæt.

 • Variation af Øvelser: Med et vægtstangsæt kan du udføre en bred vifte af øvelser såsom squats, dødløft, bænkpres, og overhead press. Disse øvelser er fundamentale for at opbygge styrke og muskelmasse, da de målretter flere muskelgrupper på én gang.
 • Progressiv Overbelastning: En nøgle til muskelvækst og styrkeforbedring er gradvist at øge den belastning, dine muskler arbejder under. Vægtstangsæt tillader præcis justering af belastningen, hvilket gør det nemt at følge princippet om progressiv overbelastning.

Økonomisk og Pladseffektivt

 • Enegangs Investering: Et vægtstangsæt kræver en initial investering, men i det lange løb kan det spare dig for penge, da du undgår månedlige medlemskabsgebyrer til fitnesscentret.
 • Minimal Plads Krævet: Selvom et vægtstangsæt lyder omfangsrigt, kan det faktisk være ret pladseffektivt. Vægtene og stangen kan nemt opbevares i et hjørne eller under sengen, når de ikke er i brug.

Tilpasset og Fleksibelt

 • Personlige Træningsmål: Uanset om dit mål er vægttab, muskelopbygning, eller forbedring af din generelle fysik, kan et vægtstangsæt tilpasses dine behov. Du kan justere sættene, gentagelserne, og vægten for at matche dit nuværende fitness niveau og mål.
 • Træn Når Det Passer Dig: Med et vægtstangsæt i hjemmet kan du træne på ethvert tidspunkt af dagen, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet for dem med skiftende eller travle tidsplaner.
Sundhed og Velvære
 • Fysiske Fordele: Regelmæssig brug af et vægtstangsæt kan forbedre muskelstyrke, knogletæthed, og metabolisk hastighed. Det kan også bidrage til bedre kropsholdning og reduktion af skadesrisiko i dagligdagen.
 • Mentale Fordele: Træning hjemme med et vægtstangsæt kan også have en positiv indvirkning på dit mentale velbefindende, herunder reduceret stress, forbedret humør, og øget selvtillid.

Dødløft træningsøvelse med et vægtstangssæt

Træningsøvelser med et vægtstangssæt for hele kroppen.

Et vægtstangsæt er et alsidigt træningsudstyr, der kan anvendes til en række helkropstræningsøvelser. Disse øvelser målretter forskellige muskelgrupper og sikrer en balanceret træning af hele kroppen. Her er en guide til nogle effektive helkropstræningsøvelser, du kan udføre med et vægtstangsæt:

Squat, Dødløft, Brystpres, Bent Over Row, Overhead Press, Lunges, Biceps Curl, Triceps Curl, Clean and Press, Lateral raises, samt mange flere. Læs om træningsøvelser i en anden blog her på Maxis.dk 

Et vægtstangssæt er det ultimative fitnessudstyr til din hjemmetræning, da det nemt og hurtig kan findes frem og du effektivt får trænet hele kroppen. Efter brug skilles det nemt ad, gemmes væk. Et vægtstangssæt fra NORDIC POWER findes i mange vægtklasser og du kan altid tilkøbe flere vægtskiver til dit nye vægtstangssæt.

Træningselastikker fra NORDIC POWER

Træningsudstyret du ikke må glemme, en træningselastik er et uundværligt stykke fitnessudstyr. Hvorfor?

Træningselastikker er det mest alsidige og noget af det mest effektive træningsudstyr der findes. En træningselastik, findes i et utal af variationer, alt efter hvilken træning du skal udføre. 

Træningselastik, et uundværligt træningsudstyr.

Træningselastikker, er blevet et uundværligt træningsudstyr i mange træningsrutiner, og med god grund. Deres alsidighed, effektivitet og brugervenlighed gør dem til en favorit blandt både fitnessentusiaster og professionelle.

1. Alsidighed

Træningselastikker kan bruges til en bred vifte af øvelser, der målretter alle de store muskelgrupper, samt til rehabilitering og strækøvelser. Uanset om du fokuserer på styrke, fleksibilitet, eller mobilitet, kan du bruge elastikkerne til at opnå dine træningsmål.

2. Bærbarhed

En af de største fordele ved træningselastikker er deres lette vægt og kompakte størrelse. De er nemme at opbevare og kan tages med overalt – hjemme, på kontoret, eller på rejse – hvilket sikrer, at du aldrig behøver at gå glip af en træning.

3. Tilgængelighed for Alle Niveauer

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren atlet, er træningselastikker fantastiske, fordi de kommer i forskellige styrker (modstandsniveauer). Dette gør det muligt at tilpasse intensiteten af din træning efterhånden som du bliver stærkere, eller til at matche specifikke øvelser og mål.

4. Effektiviteten af Modstandstræning

Modstandstræning med træningselastikker kan være lige så effektiv som at bruge frie vægte eller maskiner. Træningselastikker skaber konstant spænding gennem hele øvelsen, hvilket forbedrer muskelaktivering og styrker muskelfibrene effektivt.

5. Reduceret Skadesrisiko

Da træningselastikker giver en blødere modstand end traditionelle vægte, er der en lavere risiko for at pådrage sig skader. De er særligt gavnlige for skadeforebyggelse, genoptræning og rehabilitering, da de hjælper med at styrke muskler og led uden unødig belastning.

6. Forbedrer Teknik og Form

Ved brug af træningselastikker kan man fokusere på trækkraft og bevægelse med større kontrol, hvilket kan forbedre teknikken og formen på forskellige øvelser. Dette er særligt vigtigt for at maksimere effektiviteten af træningen og minimere risikoen for skader.

Samlet set tilbyder træningselastikker en unik kombination af fleksibilitet, effektivitet og sikkerhed, hvilket gør dem til et uundværligt redskab i enhver træningsrutine. De understøtter en lang række træningsmål, fra muskelopbygning og toning til forbedring af mobilitet og rehabilitering, hvilket gør dem til et alsidigt valg for mennesker på alle fitnessniveauer.

Typer af træningselastikker fra NORDIC POWER.

Træningselastik i flere styrker og i længder af 2 meter, Træningselastikbånd i ruller af 15 og 30 meter, Strength Band, Power Bands, Booty Bands i Latex, Booty Bands i Polyester og elastane (Den bredde model) Træningselastik med håndtag, Exertube, Køb din træningselastik fra NORDIC POWER her. Køb vores populære Strength Band pakke her.

Træningsøvelse Squat med Strength Band

 De bedste kettlebell er fra NORDIC POWER

Kettlebell er det træningsudstyr de fleste har i deres hjemmetrænings sortiment. En simpel kugle med et håndtag, dog yderst effektivt, til flere former for træning. Den funktionelle træning, Core Træning, Styrketræning, Crossfit træning, balance træning, ja alle slags træninger er kettlebell velegnet til. Kettlebell fra NORDIC POWER, findes i mange slags, vægtklasser og materialer. Køb dine kettlebell til din hjemmetræning her.

Fordele ved kettlebell træningsudstyr til hjemmetræning.

Træning med kettlebells er en effektiv og dynamisk måde at forbedre din fysiske kondition på. Denne form for træning kombinerer styrke-, konditions- og fleksibilitetsøvelser og tilbyder en række unikke fordele:

1. Helkropstræning

Kettlebelløvelser involverer typisk store muskelgrupper og flere led, hvilket sikrer en omfattende træning af hele kroppen. Øvelser som kettlebell swings, snatches og clean and jerks arbejder både på din over- og underkrop, samtidig med at de styrker din core.

2. Forbedrer Funktionel Styrke

Træning med kettlebells efterligner mange hverdagsbevægelser som løft, træk og rotation. Dette forbedrer din funktionelle styrke, hvilket gør hverdagsopgaver lettere og reducerer risikoen for skader.

3. Effektiv Fedtforbrænding

Kettlebelltræning kan være utroligt intens, hvilket gør det til en fremragende måde at forbrænde kalorier på. Denne høje intensitet, især under øvelser som swings, kan hjælpe med at forbedre dit stofskifte og øge fedtforbrændingen.

4. Forbedrer Koordination og Balance

Da mange kettlebelløvelser kræver præcision, balance og koordination, er det en effektiv måde at forbedre disse færdigheder på. Dette er især vigtigt, da det kan reducere risikoen for fald og skader i dagligdagen.

5. Forøger Muskeludholdenhed

Træning med kettlebells er ikke kun god til at opbygge muskelstyrke, men også muskeludholdenhed. Ved at udføre et højere antal gentagelser med moderat belastning, kan du forbedre dine musklers evne til at præstere over længere tid.

6. Forbedrer Hjerte-Kar-Sundhed

På grund af den høje intensitet og den dynamiske bevægelse, der er involveret i kettlebelltræning, kan din hjertefrekvens hurtigt komme op, hvilket giver en fremragende kardiovaskulær træning. Dette forbedrer hjertesundheden og øger iltkapaciteten.

7. Mobilitet og Fleksibilitet

Mange kettlebelløvelser forbedrer samtidig din mobilitet og fleksibilitet, især i hofter, skuldre og ryg. Dette skyldes, at øvelserne ofte involverer fulde bevægelsesområder og hjælper med at strække og styrke musklerne omkring leddene.

8. Kompakt og alsidigt

Kettlebells kræver meget lidt plads og er derfor ideelle til hjemmetræning. Med blot et par kettlebells kan du udføre en bred vifte af øvelser og træningsprogrammer, der dækker styrke, kondition og fleksibilitet.

Effektive kettlebell Øvelser for begyndere, mænd, kvinder og den erfarne fitness atlet.

Kettlebell Swings, Goblet Squats, Turkish Get-Ups, Kettlebell Clean and Press, Kettlebell Lunge Press, Kettlebell Dødløft, Kettlebell Rows, Kettlebell Snatch, Kettlebell Windmills, Kettlebell Russian Twists

Køb vores bestseller Kettlebell 12 kg fra NORDIC POWER her.

Har du spørgsmål til hvilken kettlebell, vægt eller model du skal købe, så kan du altid kontakte os for rådgivning. Skriv til info@maxis.dk eller ring på telefon 53537065, vi er altid klar på et hjælpe dig.

Træning med kettlebell - Brystpres

 Træningsudstyr - Yogamåtte

En Yogamåtte er et must når du dyrker Yoga. En Yogamåtte er altid tyndere end en træningsmåtte, grundet du skal kunne holde balance stående på begge ben, eller på et ben, og derfor skal du have god kontakt med gulvet. Det får du ved at benytte en Yogamåtte på 3,4,6 eller 8 mm. Men ikke tykkere end 8 mm.

Yogaøvelser på en Yogamåtte.

En yogamåtte er et essentielt redskab for enhver, der praktiserer yoga, uanset om det er i et studie eller derhjemme. Den spiller en central rolle i yoga-praksis af flere grunde:

1. Greb og Stabilitet

Yogamåtter er designet til at tilbyde et godt greb for hænder og fødder, hvilket reducerer risikoen for at glide under øvelser. Dette er især vigtigt i stillinger, der kræver præcision og balance, såsom stående stillinger eller balancerende stillinger.

2. Komfort

En yogamåtte giver en polstret overflade, som er mere behagelig at øve på end et hårdt gulv. Dette er særligt gavnligt i stillinger, hvor du skal ligge ned, sidde, eller hvile knæ, hofter, albuer, eller hoved på gulvet.

3. Mærkning af Personligt Rum

I yogaklasser hjælper en yogamåtte med at definere dit personlige rum. Dette er vigtigt, både for din egen komfort og som en hensyntagen til andre studerende.

4. Hygiejne

En egen yogamåtte sikrer, at du praktiserer på en ren og hygiejnisk overflade. Dette er især vigtigt, da yoga ofte involverer øvelser med direkte kontakt mellem din krop og måtten. Ved at bruge din egen måtte, undgår du bakterier og sved fra andre.

5. Forbedrer Teknik

En god yogamåtte kan hjælpe med at forbedre din teknik. Måtten kan give visuelle hjælpemidler til justering af fødder og hænder, hjælpe med at måle fremskridt i bestemte stræk, og støtte i at opretholde korrekt alignment i forskellige stillinger.

6. Isolering fra Gulvet

Yogamåtter isolerer din krop fra gulvet, hvilket kan være især nyttigt i kølige rum eller på kolde gulve. Dette hjælper med at holde din krop varm og komfortabel under praksis, især under afslapnings- og meditationsdelen i slutningen af klassen.

7. Motivation og Engagement

At eje en yogamåtte kan også fungere som en motivationsfaktor. Din investering i redskabet kan fremme en følelse af forpligtelse over for din yogapraksis. Desuden kan design og farve på måtten bidrage til din samlede oplevelse og gøre praksis mere personlig og behagelig.

8. Måtter Specifikt Designet til Yoga

Yogamåtter er specifikt designet til yogaøvelser, hvilket betyder, at de tager højde for yogapraktiserendes unikke behov, som ikke nødvendigvis dækkes af almindelige sportsmåtter eller gymnastikmåtter. De er ofte fremstillet i materialer, der optimerer både greb og komfort, samtidig med at de er holdbare og lette at rengøre.

At investere i en god yogamåtte er derfor ikke kun en investering i din fysiske praksis, men også i din mentale og åndelige velbefindende. Den skaber en sikker, komfortabel og hygiejnisk grundflade for din yogaoplevelse. Køb din Yogamåtte fra ANIMA og NORDIC POWER her. Du kan med stor fordel træne Yoga Øvelser i Yoga træningstøj fra ANIMA. Køb Yoga Tights til kvinder her.

Yogaøvelse for begyndere.

 Træningsudstyr - Yogaudstyr

Yogatræning og Yogaøvelser indbefatter langt mere træningsudstyr, end blot en Yogamåtte. Du kan med stor fordel tilføre et Yogabælte, en akupressurmåtte, Yogahjul, Yogablokke, et Yogatæppe same meget mere Yogaudstyr. Se alt Yogaudstyr her.

Yogaøvelse - Yoga Stræk med Yogabælte

 Ømme muskler.

Al træning giver ømme muskler i en eller anden grad. Om du er nybegynder, eliteudøver, træner fitness, hjemmetræning, løb, styrketræning osv. Så får du ømme muskler. Grunden til ømme muskler, skyldes kort sagt intens eller uvant træning og opleves typisk 24-78 timer efter træning. Ømme muskler er helt normalt, er ikke farligt, det er blot dine muskler der skal vænne sig til de bliver presset mere, så de kan yde mere. Altså du bliver stærkere. 

Kan du selv gøre noget for at lindre de ømme muskler? 

Ja det kan du, og her er flere muligheder af træningsudstyr til ømme muskler.

Massagepistol er uden tvivl den mest effektive måde at få løsnet op i de ømme muskler. En massagepistol findes i en lille og en stor model, den store massagepistol, har en kraftige motor, flere styrker og er bare bedre. Køb din massagepistol i stor model her. Den lille og mere transportable Massagepistol er også yderst effektiv, dog lidt mindre styrke, men nem at have med tasken. Køb lille massagepistol her.

Noget andet med yderst effektivt træningsudstyr til ømme muskler er en Foam Roller. En Foam Roller, findes i 2 forskellige materialer, Den hårde EVA SKUM uden på et solidt ABS plastikrør, denne model er den mest solgte Foam Roller hos Maxis.dk Køb din Foam Roller i enten 30 eller 60 cm fra NORDIC POWER her.

Foam Roller, findes også i solid EPP materiale, som er det lidt blødere materiale, det minder lidt om flamingo, blot meget solidt. Bemærk dog, træning med Foam Roller, kan altid mærkes, og du skal bide smerten lidt dig, da du jo ruller / trykker på en øm muskel. 

Træningsudstyr Foam Roller, kan du nemt implementere i dine funktionelle træningsøvelser. 

Se træningsøvelse med Foam Roller her.

Håndvægte fra NORDIC POWER

Noget af mest solgte Fitness Udstyr til både hjemmetræning, er håndvægte. Hos Maxis.dk har vi et stort udvalg af Håndvægte til alle slags træninger, både til hjemmetræning og til kommercielle Fitness Centre.

Træning med Håndvægte.

Træning med håndvægte er en fantastisk måde at opbygge styrke, tone musklerne og forbedre den generelle fitness. Håndvægtøvelser kan være utroligt alsidige, hvilket gør det muligt for udøvere på alle niveauer at skabe en effektiv og udfordrende træningsrutine. Her er nogle af de primære fordele ved træning med håndvægte, samt et udvalg af effektive øvelser, du kan inkludere i din træningsplan:

Fordele ved Håndvægttræning

 1. Alsidighed: Håndvægte tillader en bred vifte af øvelser, der målretter alle de større muskelgrupper, herunder bryst, ryg, arme, ben og core.

 2. Forbedrer Muskelbalance og Symmetri: Træning med håndvægte kræver, at hver side af kroppen arbejder uafhængigt, hvilket hjælper med at korrigere muskelubalancer og fremme symmetri.

 3. Forbedrer Koordination og Stabilitet: Da håndvægtøvelser ofte kræver mere balance og koordination end maskinbaserede øvelser, hjælper de med at styrke de stabiliserende muskler og forbedre den generelle kropsholdning.

 4. Bevægelsesfrihed: Håndvægte giver større bevægelsesfrihed end maskiner, hvilket gør det muligt at justere greb og bevægelser for at passe til individuelle præferencer og behov.

 5. Praktisk og Økonomisk: Håndvægte kræver ikke meget plads, hvilket gør dem ideelle til hjemmetræning. De er også en relativt billig investering i forhold til mange andre former for træningsudstyr.

Træningsøvelse Biceps Curls med Håndvægte

Effektive Håndvægts øvelser.

1. Bænkpres med Håndvægte

 • Målretter: Bryst, skuldre og triceps.
 • Udførelse: Liggende på en bænk, hold en håndvægt i hver hånd med armene strakt op over brystet. Sænk vægtene langsomt ned til siderne af brystet, og skub dem derefter op igen.

2. Bent-over Row

 • Målretter: Ryg og biceps.
 • Udførelse: Stå med let bøjede knæ, bøj fremad fra hofterne med en flad ryg. Hold håndvægtene med armene hængende ned, og træk dem op mod ribbenene, klem skulderbladene sammen.

3. Skulderpres

 • Målretter: Skuldermuskelgruppen.
 • Udførelse: Stå eller sidde med ret ryg, løft håndvægtene op til skulderhøjde, og skub dem derefter op over hovedet.

4. Goblet Squats

 • Målretter: Ben og bagdel.
 • Udførelse: Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden, hold en håndvægt lodret foran brystet med begge hænder. Udfør en squat ved at sænke kroppen ned, som om du skal sidde på en stol.

5. Lunges

 • Målretter: Ben og bagdel.
 • Udførelse: Stå oprejst, hold en håndvægt i hver hånd langs siden. Tag et skridt fremad med det ene ben og sænk din krop ned, indtil begge knæ danner en vinkel på næsten 90 grader.

6. Hammer Curls

 • Målretter: Biceps.
 • Udførelse: Stå med en håndvægt i hver hånd, håndfladerne vendt mod kroppen. Krøl håndvægtene op mod skuldrene, hold albuerne tæt til siderne.

7. Triceps Kickbacks

 • Målretter: Triceps.
 • Udførelse: Stå med let bøjede knæ, bøj frem fra hofterne. Hold en håndvægt i hver hånd, albuerne bøjet. Stræk armene bagud, og fokuser på at bruge triceps.

Typer af håndvægte fra NORDIC POWER.

Hos Maxis.dk har vi et stort udvalg i håndvægte i mange vægtklasser. Vi har den mest solgte og yderst populære Hexagon Håndvægt med Chrome Greb og gummibelagte ender. Denne håndvægt har et eksklusivt look, ekstrem holdbar også ved drop, hvilket har gjort den til manges favoritter både til hjemmetræning, men også i mange fitness centre. 

Den meste solgte er ubetinget de justerbare håndvægte 15 kg, i sæt fra NORDIC POWER. Køb dem her.

De populære håndvægte til hjemmetræning, er de billige i cement med plast belægning. De tåler dog ikke drop til gulv, grundet materialet, men dit gulv i stuen er helt sikkert heller ikke helt pjattet med du smider dine håndvægte på gulvet.

 Bodypump Sæt - Bodypump Udstyr - Bodypump Vægtskiver

 Det absolutte bedste træningsudstyr til din hjemmetræning er et Bodypump Sæt fra NORDIC POWER. Her får du et komplet vægtstangssæt til din helkrops træning. Dette sæt er også solgt til de fleste Fitness Centre hele Danmark, til Bodypump Træning. Et Bodypump Sæt fås i 2 modeller. Pro modelen hvor vægtskiverne er lavet i jern med en kraftig skridsikker gummibelægning og har en vægtstang og vægtskive huldiameter på Ø30 MM. Det er dette Pump sæt du ser i alle Fitness Centre. Køb det Populære Bodypump Sæt 20 kg Pro her.

Den anden model af Bodypump Sæt, er det til hjemmetræning. Her er vægtskiverne lavet i cement og har en belægning af plastic og har en vægtstang og vægtskive huldiameter på Ø25 MM. Dette pump sæt, tåler ikke drop til gulv, derfor er dette  ikke til Fitness Centre, men kun til hjemmetræning. Køb dit Bodypump Sæt 20 kg til hjemmetræning her.

 Til begge Bodypump Sæt, kan du tilkøbe flere vægtskiver, for at øge vægten på dit Pump Sæt. Sørg altid for at købe de vægtskiver der passer i diameteren på din vægtstang. Enten Ø25 mm, eller Ø30 mm. Køb Vægtskiver til begge dine Bodypump Sæt her. Alle Bodypump Sæt er fra NORDIC POWER.

 Dødløft med Bodypump Sæt

 

Fordele ved Bodypump træning

 1. Helkropstræning: Bodypump dækker alle de store muskelgrupper, hvilket sikrer en balanceret træning, der styrker og toner hele kroppen.

 2. Kalorieforbrænding: Den høje intensitet og det kontinuerlige tempo i klassen hjælper med at maksimere kalorieforbrændingen, hvilket kan bidrage til vægttab og forbedret kardiovaskulær sundhed.

 3. Forbedret Muskeludholdenhed: Gentagne sæt og lavere vægte fokuserer på muskeludholdenhed snarere end blot muskelvækst, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker at tone deres kroppe.

 4. Tilgængelig for Alle Niveauer: Selvom Bodypump er udfordrende, kan intensiteten af øvelserne justeres ved at ændre vægtene, hvilket gør det tilgængeligt for både begyndere og avancerede deltagere.

 5. Forbedret Knoglestyrke: Regelmæssig vægtløftning, som en del af Bodypump, er kendt for at øge knogletætheden, hvilket er vigtigt for at forebygge osteoporose.

Se alt Bodypump Udstyr fra NORDIC POWER her.

 Bodypump øvelse - Lunges

For mange flere træningsvideoer med træningsudstyr og fitness udstyr fra NORDIC POWER. Følg med på vores YouTube kanal lige her. 

Rigtig god træning.

Jesper Funck

Vi har skrevet nogle Blogs / Artikler om træning, træningsøvelser samt lavet en masse træningsvideoer til dig. Der kommer løbende nyt træningsudstyr og tilhørende træningsvideoer. Alle Træningsvideoer er udført af enten Personlige Trænere eller Fysioterapeuter, så du kan rolig følge deres træning. Vi håber du vil lade dig inspirerer og at du kommer godt i gang med din egen træning. Du finder altid gode tilbud på træningsudstyr her på Maxis.dk og er du i tvivl, så ring endelig til os. Rigtig god træning. De stærkeste hilsener fra Jesper Funck

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilbage til blog